Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in HuizenDirect gelegen aan het Gooimeer

Toplocatie aan het Gooimeer

In het Noord-Hollandse Huizen, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Het luxe hotel bestaat uit 80 hotelkamers met airconditioning waarvan vier suites, J Restaurant, RIVA Wijnlounge en verschillende multifunctionele zalen, welke een capaciteit hebben van 500 personen.

  • Gelegen aan de Oude Haven in Huizen
  • Culinaire hoogstandjes in J Restaurant
  • Nabij de Gooise bossen in het Gooi
  • Officiële trouwlocatie
  • Elf multifunctionele vergaderzalen
  • Waterfiets- en sloepverhuur
     

Ons team heet u van harte welkom!

J Restaurant in Huizen


J Restaurant

J Restaurant is het culinaire hart van ons hotel, waar gebruik wordt gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem. Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op het schitterende Gooimeer. U kunt bij J Restaurant terecht voor een uitgebreid diner, maar ook voor een smakelijke lunch of een verfrissend drankje op ons terras.

J Restaurant

RIVA Wijnlounge


RIVA Wijnlounge, de plek in het Gooi!

Heerlijk genieten van speciaal geselecteerde mooie wijnen uit de verschillende streken over heel de wereld! Er staan wel 100 verschillende wijnen op de kaart! Relaxend in een sfeervolle, eigentijdse ruimte met uitkijk op ’t Kolkje, geniet u van een bijzondere wijn met een culinaire amuse.
 

RIVA Wijnlounge

Feestlocatie De Kalkovens


De Kalkovens, unieke feestlocatie

Iets te vieren? Bent u jarig, afgestudeerd, gepromoveerd of getrouwd? De Kalkovens is dé locatie voor al uw bijeenkomsten. Wat uw reden voor het feest ook is, wij regelen alles tot in de puntjes. De Kalkovens biedt u tevens een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving Utrecht.


De Kalkovens

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.