Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in HuizenDirect gelegen aan het Gooimeer

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen

Op een prachtige locatie in het Noord-Hollandse Huizen, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. U vindt het hotel op de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. De Kalkovens, een uniek provinciaal monument, is de ideale locatie voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen.

Nautisch hotel

Het luxe hotel bestaat uit 80 hotelkamers met airconditioning waarvan vier suites, J Restaurant, RIVA Wijnlounge en verschillende multifunctionele zalen, die een capaciteit hebben tot 500 personen. De kamers bevinden zich in de aparte gebouwen Lemsteraak, Vrijheid, Botter en het hoofdgebouw en beschikken allen over airconditioning.

Oude Haven

In de Oude Haven in Huizen is het heerlijk vertoeven. Verschillende horecagelegenheden, boothuizen, een heuse botterwerf en het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier vormen samen deze sfeervolle haven. De gezellige Nautische sfeer gaat nog meer leven. Proef de natuur, door middel van buitenactiviteiten op het water, land en in de lucht. Bij het hotel kunt u een waterfiets huren waarmee u het Gooimeer op een leuke manier kunt ontdekken. Door de verschillende faciliteiten in de omgeving kunt u uw verblijf zo ontspannend, spannend, uitdagend of sportief maken als u zelf wilt.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.