Over J Restaurant

J Restaurant is het culinaire hart van ons hotel, waar gebruik wordt gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem. Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op het schitterende Gooimeer. Vooral 's avonds is het een magisch aanzicht.

Ons restaurant is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Zo bieden wij de ideale gelegenheid voor familiediners, een romantisch diner voor twee of een zakenlunch of -diner. U kunt bij J Restaurant terecht voor een uitgebreid diner, maar ook voor een smakelijke lunch of een verfrissend drankje op ons terras.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vrij): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 07:30 - 10:30
  • Lunch: 11:30 - 16:30
  • Diner: 17:00 - 21:30

Bekijk de restaurantwebsite

 

Kleine Café aan de Haven

Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van de gemoedelijke sfeer in het Kleine Café aan de Haven. Iedereen, jong en oud, kan zich thuis voelen op dit mooie plekje aan het Gooimeer. Geniet van een smakelijke lunch, een heerlijke ambachtelijke burger met uw familie en vrienden of kom langs voor een drankje.
 

Kleine Café aan de Haven

 

RIVA Wijnlounge

Onze RIVA Wijnlounge is dé plek in ’t Gooi waar u kunt genieten van speciaal geselecteerde, mooie wijnen uit de verschillende streken over heel de wereld. Er staan wel 100 verschillende wijnen op de kaart! Relaxend in een sfeervolle, eigentijdse ruimte met uitkijk op ’t Kolkje, geniet u van een bijzondere wijn met een culinaire amuse.
 

RIVA Wijnlounge

 

 

 

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.