J Restaurant in Huizen

Bij J Restaurant kunt u genieten van een culinair diner met een prachtig uitzicht over het Gooimeer. In het restaurant in Huizen worden de gerechten met eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem door de chef-kok bereid. De smaakvolle creaties en de ongedwongen ambiance dragen bij aan een compleet en onbezorgd avondje uit.

Sfeervol dineren

Na een actieve dag kunt u plaatsnemen in J Restaurant waar u weer volledig tot rust kan komen. Het fantastische uitzicht van het restaurant zorgt voor een unieke beleving. Vooral ’s avonds is het een magisch aanzicht. Het restaurant is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Zo bieden wij de ideale eetgelegenheid voor familiediners, een romantisch diner voor twee of een zakelijk diner. Ook ‘s middags is het hier heerlijk vertoeven van een uitgebreide lunch.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag - zondag: 07:30 - 10:30 uur
  • Lunch: 11:30 - 16:30 uur
  • Diner: 17:00 - 21:30 uur

Bekijk de restaurantwebsite

J Restaurant in Huizen

Kleine Café aan de Haven

Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van de gemoedelijke sfeer in het Kleine Café aan de Haven. Iedereen, jong en oud, voelt zich thuis op dit mooie plekje aan het Gooimeer. Geniet van een smakelijke lunch, een heerlijke ambachtelijke burger of kom langs voor een lekker drankje.

Kleine Café aan de Haven

 

RIVA Wijnlounge

Onze RIVA Wijnlounge is dé plek in ‘t Gooi waar u kunt genieten van speciaal geselecteerde wijnen uit de verschillende streken over heel de wereld. Er staan wel 100 verschillende wijnen op de kaart. Ontspannend in een sfeervolle en eigentijdse ruimte geniet u van een bijzondere wijn met een culinaire amuse.
 

RIVA Wijnlounge

Acties & Evenementen

 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

Foto's & Video's


360° tour

Met de 360° tour kunt u een virtueel kijkje nemen in Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Wees welkom!

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.